Udgivet i

En kasse fuld af sandaler

IMG_1893
Så skete det endeligt. Det første parti Luna sandaler er ankommet til butikken og Fars sandaler er næsten klar til at gå online. Jeg har valgt udelukkende at satse på modeller som er egnede til trailløb da det stort set er det eneste jeg  selv løber. Har dog også den ultra lette og bløde mono model på lager. Mono’en er klart bedst når vejret er tørt og når terrænet ikke er alt for teknisk og stejlt. Men når det er sagt så løb faktisk det meste af 2015, inklusiv et meget vådt og mudret trail marathon i marbæk plantage, i mine monoer. Er man som jeg selv lidt mere til kuperet og mere udfordrende trail er Luna Pacer et godt valg og med kun 9mm sål er der masser af ground feel til dem der holder af den slags. Har her i første omgang også taget de nye Luna Origin’s hjem. Den er lidt kraftigere og tungere end det jeg er vandt til, men kunne altså ikke modstå brun læder snøre og en sål af kasserede Michelin dæk.