Handelsbetingelser

Opdateret d. 17/8/2015 Handlen på www.fars-sandaler.dk forestås af:

Anéks
Herredsvej 48
6580 Vamdrup
Cvr nr.: 26000750
Telefon: 40612196
Email: barefusser@fars-sandaler.dk

Betaling
Fars Sandaler benytter sig af ePay Payment Solutions og er underlagt de regler / procedurer der i forbindelse med denne tjeneste.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. Der tages forbehold for indtastnings- og systemfejl.
Beløbet trækkes fra kundes kort når bestillingen afsendes.

Levering
Fars Sandaler leverer til nærmeste GLS pakkeshop.

Afsendelse af ordre
Fars Sandaler vil såvidt muligt forsøge at afsende ordren den først kommende hverdag efter angivet bestilling.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Fars Sandaler vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Husk at vedlægge dokumentation for returneringsomkostninger. Samt en udførlig beskrivelse af skadens opståen.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Anéks
Herredsvej 48
6580 Vamdrup

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationsforløb
Når Fars Sandaler har modtaget reklamationen vil der blive rettet henvendelse til producenten af af det købte produkt og det er dennes vurdering der vil ligge til grund for det videre forløb.
Er der tale om en ombytning må det forventes at den nye vare først ankommer med næste forsendelse fra producenten.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på barefusser@fars-sandaler.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Fortrolighedspolitik
Fars Sandaler forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Fars Sandaler vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Fars Sandaler vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Betalingssikkerhed
Det er 100% sikkert at betale med betalingskort på www.fars-sandaler.dk. Når du sender dine betalingsoplysninger, krypteres de ved hjælp af en særlige teknologi kaldet SSL, hvilket gør det umuligt for andre at opsnappe de oplysninger, du sender til os. Vi modtager kun de oplysninger, som vi skal bruge til at ekspedere din ordre. Der er altså på intet tidspunkt mulighed for, at andre får adgang til oplysningerne og disse bliver hverken gemt eller opbevaret. Betalingssystemet er godkendt af NETS.